Rólunk

A 3LAN küldetése, hogy ügyfeleinek minőségi szolgáltatást nyújtson professzionális technológia alkalmazásával és magas színvonalú ügyfélszolgálattal.

Cégünket - mely 100 százalékban magyar tulajdonban van - 2003-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, professzionális minőségű internetszolgáltatásokat valósítson meg. Mára a térség meghatározó magyar szolgáltatójává váltunk. Szolgáltatásaink elérhetőek Kecskeméten, Kunszálláson, Fülöpjakab Bugacon, Bugacpusztaházán, Kiskunfélegyházán és a környező településeken.

Céges ügyfeleinknek több mint 10 éve nyújtunk hatékony szolgáltatásokat, mindig arra törekedve, hogy működésükben hatékony segítséget nyújthassunk, fejlődésükben támogató partnereik lehessünk.

Megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítására fókuszálunk. Hálózatunkat és szolgáltatásainkat üzleti stratégiánk részeként folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. Ennek köszönhetően egyre több helyre tudjuk eljuttatni a minőségi internetkapcsolatot, és saját hálózatunkra épülő szolgáltatásaink minden esetben megfelelnek a kor kihívásainak. Ügyfélszolgálatunk és operátoraink gyors, szakértő segítséget nyújtanak ügyfeleink számára. Fontosnak tartjuk az ügyfélkapcsolatok magas szintű kezelését.

2015-től az Optic-Line Kft-be beolvadva jelentős tőkeemeléssel, újult erővel és formával bővítettük szolgáltatásainkat

 

3LAN csapata