Impressum

Impresszum

A 3LAN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft a honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat az kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Tájékoztatjuk, hogy weboldalainak böngészésével elfogadjal az alábbiakban felsorolt feltételeket.

A 3LAN Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa , elérhetőségi adatait, megjelenítését, módosíthassa. A weboldalunkon elérhető információk, dokumentumok, linkek, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap elérhetetlenségéből, funkcióinak nem megfelelő működésből, hiányosságából, félreérhetőségéből eredő károkért felelősséget nem vállalunk . Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalunkon megjelenített információk, dokumentumok és egyéb adatok naprakészek legyenek, a weboldal folyamatos és szünet nélküli elérhetőségére, a hibamentes működésére, azonban garantálni nem tudjuk .

Az 3LAN Kft kizárja a felelősségét olyan tartalmakért, melyekhez az cég weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.